Hooge Heide
Verblijf op de Veluwe

Tarieven Bovenhuis.

U kunt reserveren door de boekingskalender te checken op beschikbaarheid, daarna via de contactpagina een bericht te versturen, onder vermelding van het aantal personen in uw groep, eventuele huisdieren en de periode. Meestal ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw boeking en de kosten. Met uw aanbetaling is de boeking definitief. U ontvangt ca. een maand voor uw verblijf een mail met verdere informatie over de toegang en het huis.

De minimale huurperiode is twee nachten.

De week van vrijdag 4 augustus vanaf 15 uur tot en met vrijdag 11 augustus uiterlijk 10:30 uur bieden we nu aan met een korting van E 150,--, dus voor een bedrag van E 1.200,--

Huurprijzen 2023
Prijs per nacht: €  275,--
Weekeinde (vrijdag tot en met zondag) € 550,--
Lang weekeinde (vrijdag tot en met maandag) €  750,--
Midweek (maandag tot en met vrijdag) €  950,--
Week €  1.350,--

De huurprijs is exclusief linnengoed (€ 60,- per verblijf),  exclusief toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n.) en eindschoonmaak (€ 90,-) maar inclusief wifi, elektriciteit, water en verwarming. Een borgsom van € 600,- dient te worden betaald. Deze wordt, bij correct bewonen van het huis, binnen twee weken gerestitueerd.

Huisdieren
Honden zijn welkom op de Hooge Heide, katten in overleg. De honden van de familie zijn ook regelmatig mee en vinden het altijd fantastisch. We gunnen andere honden-bazen ook zo’n geweldige tijd op deze unieke plek. We gaan er wel van uit dat huisdieren niets kapot maken. Neem zelf kleedjes mee voor het meubilair en bedenk dat er geen omheining of hek is. Deuren en verfwerk zijn van hout en antiek – dat kan snel beschadigen door (honden-) nagels of opspringen. Het verblijf per huisdier is gratis, wel zijn additionele schoonmaakkosten verschuldigd van € 30,- per dier.

Aankomst en vertrek
Het huis is beschikbaar voor weken, midweken, lange weekends en weekends. Op de dag van aankomst kunt u beschikken over het huis vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek dient u voor 10.30 uur het huis te verlaten.